Longneen nevű svájci érdekesség

4.990Ft

Nem sikerült sok mindent megtudni erről az óráról. Ha valaki gyűjti ezeket, bizonyára a különlegessége, a szinte egyedi volta és az érdekessége miatt lehet. Nekik tartogatom és kínálom a gyűjteménybe!

Ami tény, hogy egy svájcinak álcázott Hong Kong-i termékről van szó. Az "Elektra" fantázianév és az ezzel összecsengő "Electronically timed" jelző is csak a hangzatosság érdekében van ott, hiszen egy egyköves szerkezet dolgozik benne.

Mindezek fényében kínálom szerény áron eladásra, hiszen tetszetős kinézetével és jelenlegi működésével szép darabja lehet egy ilyen témájú gyűjteménynek.


Üzenet küldése Telefon: 304039901

Hirdetés jelentése

Kapcsolódó hirdetések

 • Használt 16-os Hauser gyermekkerékpár eladó

  Kihasználatlanság és helyhiány miatt jelképes áron eladó egy 16-os Hauser gyermekbicikli. Itt-ott ütés-kopás, kicsi korrózió, azonban stabil, erős állapotú. Fék, kontra, csapágyak, gumik jók, biztonságosan használható. Az ülésmagasság 50-65cm között…

 • Fémdoboz teatartó rekeszekkel

  Eladó tökéletes állapotú teatartó fémdoboz. Teás fémdoboz kivehető műanyag tartóval. Bármi tartható benne. Méret: 27,5x24,5x4,2cm Átvétel csak személyesen a lakcímemen,Óbuda 3. ker.

 • IMICE E-1800 wireless fekete egér

  Csatlakozás: vezeték nélküli 2.4 Ghz Vevő egység: USB Érzékenység: 1600 DPI Szín: fekete Garancia: 12 hónap  Számla, garancia, szállítás! PC, notebook szerviz az egész ország területén!

 • Egy nagyon elegáns Marvin bőr szíjjal

  Egy különleges megjelenésű és jó állapotú Marvin fekete számlappal Átmérő kn: 37mm Szerkezet: 560 Kövek száma: 17 5 pozícióban tesztelve Lengésszám: 18 A/h Az órát saját költségemen küldöm GLS-sel házhoz, vagy tetszés szerinti csomagautomatába,…

 • Nagy Mahónia bokor ágak

  Kerti mahónia - (Mahonia aquifolium) Ebből a hatalmas Mahónia bokorból lesznek eladó ágak,mert túlszaporodott. 1500Ft/db 60-70cm-től 100-110cm-ig. Akkor vágom le,ha eljönnek érte. Átvétel csak személyesen, Óbuda 3. ker.


Web Powered by Yclas 2009 - 2023