Férfi keres hölgyet tartós, komoly kapcsolatra

Figyelem! A Birizga.hu weboldal ezen tartalma felnőtt felhasználóinknak szól! Csak akkor használd és böngészd ezt a kategóriát, ha már elmúltál 18 éves!
E kategória használatával kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel. E rovat böngészésével vállalod, hogy a Szolgáltató által közzétett hirdetéseket nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így azokért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben és Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz! Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Új hirdetés
35 éves salgótarjáni férfi vagyok...

35 éves salgótarjáni férfi vagyok. Menyasszonyt keresek 18-25 éves korig.

  • Ár: Ingyenes
Őszinte női társat keresek...

Őszinte női társat keresek 55-65 év között, max 65kg. Állatbarát előny.

  • Ár: Ingyenes
Salgótarjántól Pásztóig...

Salgótarjántól Pásztóig komoly hölgyet keresek 48-55 éves korig, komoly kapcsolat kialakításához.

  • Ár: Ingyenes
Kövess minket a facebook-on!
Megosztás
Felhasználó keresése

Oldalak


Web Powered by Yclas 2009 - 2020